4 redenen waarom jij een laptopstandaard zou moeten gebruiken

Thuiswerken, hét woord van de afgelopen jaren. Thuiswerken hoort er tegenwoordig helemaal bij. Veel mensen werken zelfs meer thuis dan dat ze op kantoor zitten. Er zijn natuurlijk een heleboel voordelen. Je staat niet meer in de file, hoeft niet meer te reizen naar je werk, kunt thuis de hele dag pakketjes ontvangen en je schuift lekker vroeg aan tafel om ‘s avonds te eten. Super, zou je zeggen. Maar achter dat vele thuiswerken schuilen ook gevaren. Een van de grootste is wellicht je keukentafel. Je keukentafel is namelijk geen bureau, al dient het daar de laatste tijd wel vaak voor. Doordat je op kantoor vaak ergonomisch afgestemd materiaal hebt om aan, op en mee te werken krijgt je lichaam relatief weinig te verduren. Thuis aan de keukentafel is dat echter heel anders! Maar gelukkig zijn er een aantal dingen die je daaraan kunt doen. Gebruikmaken van een laptopstandaard is er daar eentje van. Je leest hier vier redenen waarom jij een laptopstandaard zou moeten gaan gebruiken!

Een laptopstandaard zorgt voor een betere ergonomie

Als je veel met een laptop werkt ken je het ongetwijfeld, je laptopscherm zit eigenlijk nooit op de juiste hoogte. Doordat je laptopscherm relatief laag is zit je vaak, soms zelfs onbewust, ietwat onderuit gezakt te werken. Doordat je lichaam een verkeerde houding aanneemt kunnen er allerlei verschillende klachten ontstaan. Gelukkig is daar een simpele oplossing voor. Laptopstandaards zijn vaak in te stellen in verschillende standen. Zo zorg je er altijd voor dat jouw scherm op de juiste hoogte is afgesteld. Zo worden je nek en rug veel minder belast!

Met een laptopsteun type je comfortabeler

Comfort tijdens je werkdag is van groot belang, zeker wanneer je veel thuis werkt. Comfortabel werken hangt voor een groot deel af van de apparatuur waarmee je werkt. Zo ook je toetsenbord. Nu is het sowieso erg lastig om het toetsenbord van je laptop te gebruiken wanneer je jouw laptop op ooghoogte hebt staan. Maar doordat je dit doet zorg je er met een los toetsenbord voor dat je houding nog sterker verbetert! Daar bovenop komt nog dat een los toetsenbord vaak vele malen fijner typt dan het toetsenbord van je laptop. Dat voorkomt frustraties en vermindert daarmee stress.

Je verhoogt je laptop voor beter zicht

Zeker wanneer je met een tweede scherm werkt. Niets is zo vervelend als twee schermen op verschillende hoogtes. Je zet het scherm van je laptop even hoog als je tweede scherm, waardoor je zicht verbetert en je comfortabeler werkt.

Geen last van kabels door je laptopstandaard

Een oplaadkabel, kabel voor je tweede scherm, voedingskabel voor je tweede scherm en misschien nog wel kabels voor je muis en toetsenbord. Het wordt al snel een warboel aan kabels. Doordat je bij het gebruik van een laptopstandaard je laptop hoger zet, ontstaat er tuimte onder de laptop. Ideaal om bijvoorbeeld je kabels op een nette manier weg te werken! Zo houd je jouw werkomgeving heerlijk netjes.

Laptopstandaard kopen?

Je koopt de allerbeste laptopstandaards direct op kabelsenzo.nl!

De waardering van www.kabelsenzo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 68 reviews.