Telefoonhouders

Hoe fijn is het om, zeker nu je veel thuis werkt, je telefoon eens neer te kunnen zetten. Teams meeting op je telefoon? Even netflixen? Of gewoon beeldbellen met je familie? Maak gebruik van deze degelijke telefoonhouders en zet je telefoon rustig neer. Beschikbaar in verschillende kleuren en altijd van de hoogste kwaliteit.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

De voordelen een Telefoonhouder voor je bureau?

De telefoonhouders van kabelsenzo zijn voorzien van twee scharnieren die tot wel 270 graden kunnen draaien. Hierdoor stel je de telefoonhouder altijd in de gewenste kijkpositie in. De telefoonhouders zijn gemaakt van aluminium. Dit maakt ze stevig en duurzaam. Ook opbergen gaat zeer eenvoudig door de inkepingen in het voetje van de houder. Door rubber pads aan de onderkant van de voet schuift de telefoonhouder niet tijdens gebruikt. Ook op de plek waar je telefoon de houder raakt zitten rubber pads, zodat ook tijdens het gebruik je telefoon niet verschuift.

Telefoonhouders voor je auto kopen?

Wanneer je auto rijdt mag je uiteraard geen gebruik maken van je telefoon. Je riskeert een fixe boete wanneer je dit toch doet. Toch gebruiken ook veel mensen hun telefoon voor navigatie. Dan is het ideaal als je jouw telefoon ook goed kunt zien tijdens het navigeren. Je bevestigt je telefoon perfect met een universele telefoonhouder voor in je auto!

De waardering van www.kabelsenzo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.2/10 gebaseerd op 376 reviews.