Telefoonhouders

Hoe fijn is het om, zeker nu je veel thuis werkt, je telefoon eens neer te kunnen zetten. Teams meeting op je telefoon? Even netflixen? Of gewoon beeldbellen met je familie? Maak gebruik van deze degelijke telefoonhouders en zet je telefoon rustig neer. Beschikbaar in verschillende kleuren en altijd van de hoogste kwaliteit.

Universele telefoonhouder kopen?

Telefoonhouders zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je telefoonhouders voor in de auto, telefoonhouders voor op je fiets of telefoonhouders voor je bureau. Het maakt niet uit wat voor type telefoonhouder je nodig hebt, Kabelsenzo heeft ze allemaal! Ga jij voor een univesele telefoonhouder die ieder type telefoon in je auto vasthoudt? Of toch liever een strakke telefoonhouder voor op je fiets? Zoek je iets maar kun je het niet vinden? Stuur ons dan een mail! Samen komen we er vaak wel uit.

De voordelen een Telefoonhouder voor je bureau

De telefoonhouders van kabelsenzo zijn voorzien van twee scharnieren die tot wel 270 graden kunnen draaien. Hierdoor stel je de telefoonhouder altijd in de gewenste kijkpositie in. De telefoonhouders zijn gemaakt van aluminium. Dit maakt ze stevig en duurzaam. Ook opbergen gaat zeer eenvoudig door de inkepingen in het voetje van de houder. Door rubber pads aan de onderkant van de voet schuift de telefoonhouder niet tijdens gebruikt. Ook op de plek waar je telefoon de houder raakt zitten rubber pads, zodat ook tijdens het gebruik je telefoon niet verschuift.

Telefoonhouders voor in je auto kopen?

Wanneer je auto rijdt mag je uiteraard geen gebruik maken van je telefoon. Je riskeert een fixe boete wanneer je dit toch doet en het is natuurlijk erg gevaarlijk om tijdens het rijden met je telefoon bezig te zijn.
Toch gebruiken ook veel mensen hun telefoon voor bijvoorbeeld navigatie. Dan is het ideaal als je jouw telefoon ook goed kunt zien tijdens het navigeren. Een GSM houder voor in je auto zorgt voor de perfecte oplossing. Je bevestigt je telefoon perfect met een universele telefoonhouder voor in je auto en navigeert moeiteloos van de ene naar de andere bestemming!

De perfecte telefoonhouder voor op de fiets

In Nederland is het sinds enige tijd ook verboden om op de fiets een telefoon in je hand te hebben. En dat terwijl het zo nu en dan super handig kan zijn om je telefoon te gebruiken op de fiets, bijvoorbeeld voor navigatie! Voorkom een boete maar ga bovenal veilig met je fiets de weg op en maak gebruik van een telefoonhouder, speciaal voor je fiets. 
Kabelsenzo biedt uiterst handige GSM houders die je eenvoudig bevestigt aan je fiets. Ook je telefoon zit altijd stevig, zodat deze er niet tijdens de fietrit uitvalt. Navigeer door het hele land met je telefoon en maak gebruik van de telefoonhouders van Kabelsenzo.nl!

De waardering van www.kabelsenzo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 68 reviews.