Ruilen en retourneren

Wil je een product dat je bij ons hebt besteld ruilen of retourneren? Dan vind je op deze pagina alle informatie die je daarvoor nodig hebt.

Ruilen

Heb je iets besteld maar is het toch niet helemaal wat je zoekt? En wil je het product ruilen voor net een andere uitvoering? Laat het ons dan weten, dan zorgen we samen voor een passende oplossing.

Retour

Toch niet tevreden met het product? Dat komt helaas wel eens voor. Mocht dit ook bij jou het geval zijn, dan mag je producten tot 14 dagen na ontvangst naar ons retourneren. Je kunt dit aanmelden door het downloaden van het Europees modelformulier herroeping. Na het aanmelden van je retour heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk op te sturen. Lukt het je om wat voor reden dan ook niet om binnen deze termijn je bestelling retour te sturen? Laat het ons dan weten! Samen komen we er altijd uit.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Als je producten naar ons retour stuurt, betalen we binnen 7 werkdagen je aankoopbedrag inclusief de bij bestelling door jou betaalde verzendkosten terug op je rekening.

Kosten retour

Wanneer je producten naar ons retourneert krijg je van ons alles netjes terugbetaald. Ook de verzendkosten die je bij je bestelling hebt betaald. De kosten voor het retour sturen naar ons zijn echter wel voor jezelf. Bewaar je verzendbewijs altijd goed. Mocht er iets fout gaan tijdens het verzendproces, dan kun je altijd bewijzen dat je het wel tijdig verstuurd hebt.

De waardering van www.kabelsenzo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 68 reviews.