Over ons

Doen wat we beloven

Vriendschap

Kabelsenzo is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden die samen ergens voor gaan.

N

Eerlijke prijzen

Betaal altijd een eerlijke prijs. Waarom zou je te veel betalen voor hetzelfde product?

U

Innovatief

Wij zijn altijd bezig met innovatieve ontwikkelingen en blijven daarmee up-to-date.

Ons Verhaal

Kabelsenzo is inmiddels al een tijdje bezig met de verkoop van kabels en alles wat daarmee te maken heeft. Maar waarom zijn we eigenlijk begonnen met deze webshop?
Wij van kabelsenzo.nl zagen op veel verschillende plekken kabeltjes en andere mobiele toebehoren verkocht worden. Soms tegen abnormaal hoge prijzen. Vooral bij de destijds nieuwe oplaadkabel, de USB C, liepen de prijzen enorm uiteen. Toen besloten wij om ook kabels aan te gaan bieden, maar dan tegen een eerlijke prijs. Waarom zou je bij een tankstation 10 euro betalen voor een Jack kabel, terwijl het ook voor 2,49 euro kan?

Kabelsenzo.nl onderscheidt zich dan ook door eerlijke, lage prijzen. Een duidelijke, eenvoudige webshop die doet wat het belooft; Kabels en andere mobiele toebehoren aanbieden tegen een eerlijke, verantwoorde prijs. Niet moeilijk, gewoon simpel.

Kortom, heb je een kabel, powerbank, adapter of iets ander nodig? Aarzel niet en bestel op kabelsenzo.nl. Staat het product wat je wilt er niet tussen? Mail ons dan gerust, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

 

Kabelsenzo.nl – Geen woorden maar draden!

Webwinkel Keurmerk

De waardering van www.kabelsenzo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 68 reviews.