Betaalmethoden

Je kunt bij ons op drie verschillende manieren betalen. Deze drie manieren staan hieronder kort uitgelegd.

iDeal (alleen Nederlandse klanten)
Ideal is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland. Heb je een bankpas van een Nederlandse bank? Dan is de kans groot dat je met iDeal kunt betalen.
Wanneer je kiest voor betalen met iDeal moet je eerst voor je eigen bank kiezen. Je komt dan in de vertrouwde omgeving van je eigen bank terecht. Als je daar de stappen volgt kun je de betaling afronden. Wij krijgen hier vervolgens meteen bericht van. Je geld is ook direct bij ons binnen, waardoor wij meteen de bestelling af kunnen ronden.
Aan betalen met iDeal zijn geen extra transactiekosten verbonden.

PayPal
PayPal is een van de meest bekende internationale betaaldiensten. Je kunt met PayPal heel gemakkelijk online afrekenen. Je moet hiervoor wel eenmalig een gratis PayPal account aanmaken. Deze account kun je vervolgens koppelen aan je bankrekening.
Wanneer je kiest voor betalen met PayPal kom je in de beveiligde omgeving van PayPal terecht. Waarna je hier de te volgen stappen hebt doorlopen wordt je betaling afgerond. Je geld is direct bij ons binnen, waardoor wij meteen de bestelling af kunnen ronden.
Aan betalen met PayPal zijn €0,25 transactiekosten verbonden.

Vooruitbetaling (overboeking)
Ook bestaat er de mogelijkheid tot vooruitbetalen, oftewel een directe overboeking. Als je hiervoor kiest is het de bedoeling dat je het door jou te betalen bedrag eerst naar ons overmaakt. Dit werkt gewoon hetzelfde als alle andere overboekingen.
Pas nadat wij het geld hebben ontvangen ronden wij je bestelling af en sturen we de producten op. Dit kan soms een dagje duren in verband met overboeken naar een andere bank.
Onze bankgegevens vindt je hieronder.

Informatie voor overschrijven:
IBAN: NL97 KNAB 0255 6120 60
t.n.v. webshop enzo te Geffen
o.v.v. het ordernummer

Mocht je nog vragen hebben over de betaalmethoden of over iets anders, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

De waardering van www.kabelsenzo.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 68 reviews.